میوه شیرینی طبیعت است. آنها به صورت تازه، یخ زده، کنسرو شده، خشک شده و… در دسترس هستند. اما چه چیزی میوه های خشک شده را خاص می کند؟ و مزایای آنها چیست؟ در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد خشک کردن بدانید و چرا انتخاب این میان وعده بهتر است، آمده است!
تغذیه
میوه خشک شده از یک چیز تهیه میشود. میوه! برخلاف سایر فرآیندهای خشک کردن ، خشک شدن طعم طبیعی میوه را بدون افزودن قند یا مواد نگهدارنده اضافی حفظ می کند. فرایند خشک کردن رنگ ، شکل و ارزش غذایی کامل آنها را حفظ می کند. در مقابل سایر میان وعدهها، در نصف پیمانه از میوه ها، می تواند تا 40 کالری کمتر داشته باشد!
تنوع
از میوه خشک میشود به روشهای متخلفی استفاده کرد. شما میتوانید آن را روی غلات خودتان بریزید و یا در شیرینی هایتان از آن استفاده کنید، یک اسموتی درست کنید و …. روشهای بی پایانی هستند! دستورالعملهایی که در آینده در سایت قرار میدهیم را بررسی کنید تا ببینید چگونه می توانید میوه خشک شده را در هر وعده غذایی ترکیب کنید!
عمر مفید
فرآیند خشک شدن، آب را از مواد غذایی حذف می کند در حالی که ساختار اصلی سلول و اکثر مواد مغذی را حفظ می کند. به همین دلیل ، خشک شدن باعث می شود غذاها به مدت یک سال یا بیشتر در یخچال نگهداری شوند. و این یعنی شما میتوانید هر زمان که خواستید از میوههای خشک استفاده کنید و لذت ببرید.
دوست سفرها
اگر به دنبال یک میان وعده مقوی و کم جا هستید، میتوانید از میوههای خشک استفاده کنید تا یم سفر عالی داشته باشید! هر جا که هستید همراه خود داشته باشید و در هر زمان میان وعده بخورید.
روی هم رفته، برای یک میان وعده مناسب، میوههای خشک شده انتخابی عالی هستند. فرآیند خشک کردن، یم کحصول بهداشتی، سالم و مغذی تولید می کند، و میوه های خام ما را برای تنقلات در هر زمان مناسب و همه کاره می کند. لذت ببرید!